Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 

 

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Νίκος Σηφουνάκης, συνοδευόμενος από τη Γενική Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ, Μαρία Καλτσά.

Ο κ. Σηφουνάκης στις 10 π.μ. θα πραγματοποιήσει, στον Οργανισμό Ρυθμιστικού Σχεδίου Θεσσαλονίκης, σύσκεψη με τα μέλη του Οργανισμού για το Ρυθμιστικό της Συμπρωτεύουσας.
 
Στη συνέχεια ο Αναπληρωτής Υπουργός ΠΕΚΑ θα μεταβεί στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη.
 
Θα ακολουθήσει σε χώρο του Δημαρχείου παρουσίαση της πρότασης  του Επικαιροποιημένου Ρυθμιστικού Σχεδίου Θεσσαλονίκης στους βουλευτές, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης και τους Δημάρχους των περιοχών εφαρμογής του Ρυθμιστικού Σχεδίου.
Σημειώνεται ότι από το ΥΠΕΚΑ και τον ΟΡΘΕ, προγραμματίζεται για τις 16 Μαρτίου παρουσία της Υπουργού ΠΕΚΑ, Τίνας Μπιρμπίλη, του Αναπληρωτή Υπουργού, Νίκου Σηφουνάκη και όλων των αρμόδιων φορέων, ευρεία ανοιχτή παρουσίαση του Ρυθμιστικού Σχεδίου Θεσσαλονίκης και των προγραμματιζόμενων δομικών παρεμβάσεων και έργων.